LOADED! $12,445 IN OPTIONS! $84,945! AMG LINE EXTERIOR PACKAGE ($3,150)! DRIVER ASSISTANCE PACKAGE ($1,950)! MANUFAKTUR ALPINE GREY ($1,750)! PANORAMA SUNROOF ($1,000)! 21 AMG 5-SPOKE WHEELS WITH BLACK ACCENTS ($1,100)! EXCLUSIVE TRIM ($1,300)! NIGHT PACKAGE ($400)! TRAILER HITCH ($600)! WINTER PACKAGE ($450)! LOAD SILL PROTECTOR ($220)! ALL-SEASON FLOORMATS ($170)!WHEEL LOCKING BOLTS ($160)! NATURAL GRAIN BROWN WALNUT TRIM ($160)!
BURMESTER SURROUND SOUND SYSTEM!
HEATED & VENTILATED FRONT SEATS!
HEATED STEERING WHEEL!
SPORT BRAKE SYSTEM WITH MERCEDES-BENZ LETTERING!
SURROUND VIEW CAMERA!
MBUX MULTIMEDIA SYSTEM!
ACTIVE STOP-AND-GO ASSIST!
EXTENDED RESTART IN STOP-AND-GO TRAFFIC!
POWER FOLDING MIRRORS!
PASSENGER SEAT MEMORY WITH THIGH SUPPORT!
REMOTE KEY WITH PANIC BUTTON!
HEATED WASHER SYSTEM!
LOWERED SUSPENSION WITH STEEL SPRINGS!
MOBILE FLEX CHARGING CABLE!
SUPER CLEAN! THIS IS THE ONE!
Includes features from AMG LINE EXTERIOR PACKAGE: AMG BODY STYLING, AMG LINE EXTERIOR, SPORT BRAKE SYSTEM WITH MERCEDES-BENZ LETTERING.
Includes features from DRIVER ASSISTANCE PACKAGE: ACTIVE DISTANCE ASSIST DISTRONIC, ACTIVE DISTANCE ASSIST WITH ACTIVE STEERING ASSIST, TRAFFIC SIGN ASSIST, ACTIVE SPEED LIMIT ASSIST, ACTIVE LANE CHANGE ASSIST, ROUTE-BASED SPEED ACTION.
Includes features from EXCLUSIVE TRIM: HEATED & VENTILATED FRONT SEATS, BURMESTER SURROUND SOUND SYSTEM, PREMIUM PACKAGE.
Includes features from NIGHT PACKAGE: NIGHT PACKAGE STYLING.
Includes features from WINTER PACKAGE: WINTER PACKAGE FEATURES.
Burmester is a registered trademark of Burmester Audiosysteme GmbH, Berlin, Germany.
2.0L I4 Turbocharged, Active Distance Assist DISTRONIC, Active Lane Change Assist, Active Lane Keeping Assist, Active Speed Limit Assist, Active Steering Assist, AMG Line Body Styling, AMG Line Exterior, Black Roof Rails, Burmester Surround Sound System with Dolby Atmos, Driver Assistance Package, Exclusive Line, Extended Restart in Stop and Go Traffic, Heated Steering Wheel, Heated Washer System, High-Gloss Black Elements, Increased Cowing Capacity, Music Streaming, Night Package, Panorama SUNROOF, Perforated Brake Discs, Route-Based Speed Adaptation, Silver Wheel Locking Bolts, Sound Personalization, Trailer Hitch, Ventilated Front Seats, Wheels: 21 AMG Twin 5-Spoke with Black Accents, Winter Package. 2025 Mercedes-Benz GLE 450e 4MATIC 4MATIC MANUFAKTUR Alpine Gray 4MATIC 9-Speed Automatic 2.0L I4 Turbocharged
Odometer is 2719 miles below market average!
The value of pre-driven vehicles varies with mileage, usage and condition. Book values should be considered estimates only.